Skip to main content

Qui som?

En un carrer sense asfaltar, en un barri humil anomenat La Prosperitat, obria el 1961 un petit negoci, fruit de la feina que des del 1928 havia fet en Josep Martín Fuertes col·locant vidres. La botiga ha anat evolucionant al llarg dels anys, però encara segueix en el mateix lloc. Més endavant, la botiga passaria a fer tant vidre com alumini. L’empresa s’ha anat adaptant als nous temps i a les noves tecnologies. La maquinària s’ha anat renovant i ampliant, fins al punt d’obrir instal·lacions a Montcada i Reixac.

Durant tots aquests anys La Prosperitat ha anat passant de pares a fills, fins a un total de quatre generacions. Del fundador a la seva filla i el seu gendre i aquests als seus dos fills, qui actualment porten l’empresa. La incorporació més recent ha estat el besnét del fundador. Els canvis generacionals han aportat a La Prosperitat experiència i la capacitat de renovar-se i créixer sense oblidar els valors que ens defineixen: fidelitat, constància, confiança, esforç, servei i dedicació.

Som una família dedicada al món del vidre i l'alumini. Al barri ens coneixen "de tota la vida". Volem cuidar els nostres clients per fer possible els seus projectes.

Sebastian Sans

El que va néixer com una petita botiga, ha anat prenent experiència amb el temps. La maquinària de la que disposem avui en dia ens permet dur a terme els projectes de principi a fi.

Eduard Sans

Sóc el més jove de l'empresa. Treballo amb el meu pare, el meu tiet, la meva mare i, fins fa poc, amb els meus avis. I tot va començar amb el meu besavi fa gairebé 90 anys.

David Sans